Sudarsan Pattnaik, un artist indian in varsta de 38 de ani, care creeaza opere de arta din nisip, a realizat cel mai mare Mos Craciun, pe plaja Puri din Orissa, India, informeaza indianexpress.com.

Pattnaik isi doreste sa raspandeasca un mesaj social prin arta sa. Astfel, prin opera sa, artistul a sculptat un mesaj pentru "pacea in lume", in lumina numeroaselor acte de terorism din acest an.

Pentru realizarea acestei sculpturi, Pattnaik a lucrat timp de 22 de ore, vreme de doua zile, alaturi de 20 dintre studentii sai de la Sudarsan Sand Art Institute din Puri. In acest scop, s-au folosit 1.000 de tone de nisip, care se ridica la o inaltime de 13,7 metri.

Anterior, Pattnaik a creat opt opere de arta care au fost inregistrate ca recorduri in Limca Book of Records. Acesta sustine ca si-a depasit propriul sau record de aceasta data si a contactat deja reprezentantii Limca Book pentru a include sculptura din acest an.

Turistii vin, in fiecare zi, sa vada sculptura reprezentandu-l pe Mos Craciun. Aceasta poate fi vazuta pana pe 1 ianuarie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.