Magnatul Donald Trump, inscris in cursa pentru desemnarea candidatului republican la presedintia SUA, exploateaza temerile angajatilor privind nesiguranta economica, afirma presedintele american, Barack Obama.
Intr-un interviu acordat Postului public de radio (NPR), Barack Obama a apreciat ca schimbarile structurale generate in economia americana de evolutiile tehnologice si de criza financiara din anul 2008 au afectat unele sectoare, inclusiv cel al muncitorilor. "Acesti oameni nu mai au aceleasi beneficii din salariul de la o fabrica, nu mai pot sustine o familie", a declarat Obama.

"De aceea, apare un potential de furie, frustrare, teama; unele preocupari sunt justificate, altele sunt directionate gresit. Cred ca persoane precum domnul Donald Trump profita de aceasta situatie. Domnul Trump profita de aceste lucruri de la inceperea campaniei electorale", a apreciat Obama.

Magnatul Donald Trump s-a remarcat printr-o serie de afirmatii controversate, dar este unul dintre favoriti in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la functia de presedinte al Statelor Unite, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.