Presedintele rus, Vladimir Putin, si candidatul la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA Donald Trump s-au laudat reciproc joi, spunand ca ar saluta o imbunatatire a relatiilor inghetate dintre natiunile lor, relateaza Reuters in pagina online.

Trump a spus ca lucrand impreuna, Rusia si Statele Unite ar putea depune eforturi pentru a invinge terorismul si a "restaura pacea in lume", scrie MEDIAFAX.

Putin, a salutat joi, la conferinta de final de an, dorinta lui Trump in ceea ce priveste o imbunatatire a relatiilor dintre Statele Unite cu Rusia, calificandu-l drept un om sclipitor si foarte talentat. "Este un lider absolut in cursa prezidentiala, dupa cum vedem astazi. El spune ca vrea sa ajunga la un alt nivel al relatiilor, un nivel mai profund al acestor relatii cu Rusia", a spus Putin. "Cum sa nu salutam acest lucru? Bineinteles, il salutam", a adaugat seful statului rus.

Trump a raspuns ca este onorat de afirmatiile lui Putin. "Este intotdeauna o mare onoare sa fiu atat de frumos complimentat de catre o persoana atat de respectata in tara sa si in afara ei", a declarat Donald Trump. "Mereu am simtit ca Rusia si Statele Unite ar trebui sa coopereze pentru a invinge terorismul si a restaura pacea in lume, sa nu mai mentionez comertul si toate celelalte beneficii care deriva din acest respect reciproc", a mai spus candidatul considerat favorit la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.