Politia germana a efectuat descinderi in mai multe locuri, atat la Berlin, cat si in landul Saxonia (est), in cautarea a trei persoane acuzate ca au planuit un atac cu explozivi in capitala, a anuntat Biroul procurorului federal, relateaza Reuters in pagina electronica.

Nicio arestare nu a fost operata in aceste raiduri, a anuntat marti Biroul, adaugand ca cei trei suspecti au fost acuzati de finantarea unei organizatii teroriste si planificarea unui act de violenta impotriva statului.

Descinderi in legatura cu acelasi caz, la jumatatea lui octombrie, s-au incheiat de asemenea fara arestari, a precizat aceeasi sursa.

Una dintre cele trei persoane este suspectata ca a incercat sa recruteze membri pentru gruparea jihadista Statul Islamic (SI), care detine controlul asupra unor bucati vaste din teritoriile Siriei si Irakului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.