Un zbor Air France care a decolat de pe aeroportul International San Francisco si se indrepta catre Paris a fost directionat, in noaptea de luni spre marti, catre Montréal in urma unei amenintari anonime, a anuntat compania, relateaza CNN.

Zborul AF083 a aterizat pe Aeroportul International Pierre Elliott Trudeau de la Montréal fara incidente, in noaptea de luni spre marti, iar oficiali efectuau verificari, potrivit CNN.

Pasageri de la bordul avionului au declarat pentru postul NBC Bay Area ca zborul a fost redirectionat in urma unei amenintari cu bomba. Un purtator de cuvant al aeroportului de la Montréal a declarat pentru NBC Bay Area ca politia a demarat o ancheta si efectua cercetari la bordul avionului, scrie MEDIAFAX.

AF083 a decolat de la San Francisco la ora locala 15.00 (marti, 1.00, ora Romaniei) si urma sa soseasca la Paris, pe aeroportul Charles de Gaulle/Roissy, marti la ora locala 10.35 (11.35, ora Romaniei). Nicio alta informatie nu era disponibila, potrivit NBC Bay Area.

Doua avioane apartinand Air France, care efectuau zboruri din Statele Unite catre Paris, au fost redirectionate, luna trecuta, din cauza unor false amenintari cu bomba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.