Presedintele rus Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea ce Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, a declarat sambata un purtator de cuvant, relateaza Reuters online.
In declaratii care subliniaza cat de furios este in continuare Kremlinul din cauza incidentului, Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al lui Putin, a catalogat comportamentul fortelor aeriene turce drept o "nebunie absoluta" si a apreciat ca modul in care Ankara a gestionat ulterior criza ii aminteste de "teatrul absurdului".

"Nimeni nu are dreptul sa doboare, ca un tradator, un avion rus pe la spate", a declarat Peskov pentru emisiunea "Stirile de sambata", catalogand probele prin care turcii au vrut sa arate ca bombardierul rus de tip Su-24 a incalcat spatiul aerian al Turciei drept "desena animate", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.