Sapte persoane care erau intr-o moschee din Bruxelles sunt supuse unor proceduri pentru decontaminare dupa ce au intrat in contact cu plicuri care contineau pudra alba, existand suspiciuni ca ar fi vorba de un atac cu antrax, informeaza site-ul cotidianului La Libre Belgique.

Mai multe plicuri continand un praf de culoare alba ramas neidentificat au fost primite joi la Marea Moschee din Bruxelles, situata in zona Cinquantenaire, declara Pierre Meys, purtatorul de cuvant al pompierilor.

Specialistii laboratorului Agentiei pentru protectia civila analizeaza praful, existand suspiciuni ca ar putea fi vorba de antrax, scrie MEDIAFAX.

Sapte persoane care se aflau in moschee in momentul deschiderii plicului sunt supuse procedurilor pentru decontaminare. A fost declansat dispozitivul de securitate pentru antrax, au declarat surse citate de presa belgiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.