Google ofera, incepand de vineri, rezidentilor americani posibilitatea de a descarca gratuit de pe internet albumul "Thriller" al cantaretului Michael Jackson, timp de o saptamana, pentru a marca astfel implinirea a 33 de ani de la lansarea acestui legendar material discografic.

Albumul "Thriller" va putea fi descarcat gratuit de pe internet pana pe 27 noiembrie, exclusiv de pe serviciul online Google Play. Versiunea disponibila pe aceasta platforma a primit titulatura "Google Play Exclusive Version", chiar daca unii dintre fanii cantaretului Michael Jackson au raportat faptul ca albumul in cauza ar fi de fapt un format demo, nu versiunea originala lansata de artistul american.

"Thriller" a fost lansat pe 30 noiembrie 1982 de casa de discuri Epic si este cel mai bine vandut album din toate timpurile, cu peste 65 de milioane de unitati vandute pe plan mondial. Continand piese care au devenit ulterior celebre, precum "Thriller", "Billie Jean" si "Beat It", acest material discografic a castigat opt premii Grammy in 1984, inclusiv la categoria "albumul anului". Discul include si colaborari ale cantaretului Michael Jackson cu alti artisti celebri, precum Paul McCartney si Eddie Van Halen.

In octombrie, presa americana a anuntat ca ultimele saptamani din viata cantaretului Michael Jackson vor fi ecranizate intr-un serial TV, ce va fi produs de Warner Bros. si se va intitula "Before You Judge Me: The Triumph And Tragedy Of Michael Jackson's Last Days". Serialul va fi adaptat pe baza unei carti ce a fost scrisa de Travis Smiley.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.