Toate cele 129 de persoane care au murit in atentatele teroriste din Paris de vineri seara au fost identificate miercuri, informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Peste 100 de familii au mers la Institutul de Medicina Legala pentru a recupera corpurile victimelor care au murit in atacurile teroriste de vineri ce au vizat sase zone din Paris.

Pana ieri fusesera identificate 117 de victime decedate. In atentatele de vineri, 352 de persoane au fost ranite, scrie MEDIAFAX.

Fortele antiteroriste franceze au declansat miercuri dimineata o operatiune in Saint-Denis pentru a-l captura pe Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de vineri seara, insa nu a fost gasit.

In operatiunea de miercuri, sapte persoane au fost retinute si doi militanti islamisti au murit, dintre care o femeie-kamikaze care s-a detonat in timpul interventiei autoritatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.