Franta este "in razboi" cu reteaua terorista Stat Islamic si o va distruge, afirma premierul Manuel Valls, dupa atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morti, in afara de cei sapte teroristi decedati.
"Da, Franta este in razboi. Ne confruntam cu un razboi organizat de o armata islamista. Noi am spus mereu ca nu exista risc zero", a declarat Manuel Valls, conform TF1, in cursul unei vizite la spitalul Saint Antoine din Paris, unde sunt persoane ranite in atentate.

"Vom lovi inamicul; il vom distruge atat in Franta, cat si in Europa. Ii vom urmari pe autorii atacului. Vom raspunde atacului pentru a distruge organizatia terorista Daesh (Stat Islamic). Si vom castiga acest razboi", a subliniat Valls.


Potrivit bilantului inca provizoriu, cel putin 129 de oameni au murit, iar 352 au fost raniti in atentatele comise in cursul noptii de 3 spre 4 noiembrie la Paris. In bilant nu sunt inclusi cei sapte sau opt teroristi morti in atentate, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.