Romanii care calatoresc in Germania sunt averitzati de MAE ca programul zborurilor de pe aerporturile din Frankfurt, Dusseldorf si Munchen ar putea fi modificat luni din cauza grevei anuntate de Asociatia insotitorilor de bord.

Asociatia insotitorilor de zbor UFO a anuntat masuri de greva pentru luni, in intervalul orar 4:30 - 23:00, pentru zborurile de pe/catre aeroporturile Frankfurt si Düsseldorf, precum si intre orele 4:30 - 00:00 pentru zborurile de pe/catre aeroportul München, informeaza MAE.

Cursele care vor fi efectuate de grupul de companii Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss si Brussels Airlines nu sunt afectate de greva si se deruleaza de la si catre Frankfurt, Düsseldorf si München, conform programului.

Lufthansa incearca sa limiteze cat mai mult posibil efectele grevei si sa informeze pasagerii din timp cu privire la eventuale modificari ale programului zborurilor. Pasagerii pot verifica starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.

De asemenea, MAE reaminteste ca romanii care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste in siguranta” (disponibila gratuit in „App Store” si „Google Play”), care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.