Regina Maxima a Olandei a fost spitalizata din cauza unei infectii renale, miercuri, dupa ce suverana a acuzat dureri si s-a simtit tot mai rau, in timpul unei vizite de stat pe care o efectua in China, informeaza contactmusic.com.

In varsta de 44 de ani, regina Maxima si-a scurtat vizita in China si a fost nevoita sa se interneze miercuri dimineata in spitalul Bronovo din Haga.
Suverana olandeza primeste tratament contra unei infectii renale si a unor dureri la nivelul coloanei, scrie MEDIAFAX.

"Tocmai am stat de vorba cu ea si acum se simte bine", a declarat sotul ei, regele Willem-Alexander, in fata reporterilor care au insotit cuplul regal olandez, dupa revenirea de la Shanghai.

"Sunt mandru de ea, a incercat cu adevarat sa reziste cu stoicism. La inceput am crezut ca era o gripa. Dar, apoi s-a dovedit ca era o infectie renala. Asteptam rezultatele unor analize suplimentare de la spital. Sper sa se intoarca acasa in curand"
, a adaugat regele Willem-Alexander. Maxima si Willem-Alexander au urcat pe tronul Olandei in 2013, dupa abdicarea reginei Beatrix.

Printesa Maxima si printul Willem-Alexander s-au casatorit pe 2 februarie 2002 printr-o ceremonie civila la Amsterdam, care a fost urmata de o ceremonie religioasa. Cuplul are trei fiice: printesa Catharina-Amalia (nascuta pe 7 decembrie 2003), printesa Alexia (nascuta pe 26 iunie 2005) si printesa Ariane (nascuta pe 10 aprilie 2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.