O femeie chineza l-a impuscat si ranit pe consulul general al Chinei in orasul filipinez Cebu si a ucis doi membri ai staffului acestuia, in timp ce mancau intr-un restaurant, miercuri, a anuntat o purtatoare de cuvant a politiei, relateaza Reuters in pagina electronica.

Song Ronghua a fost trimis de urgenta la spital, pentru a primi ingrijiri, a anuntat inspectorul-sef Prudencio Banas, adaugand ca femeia a fost arestata. "Incercam in continuare sa stabilim motivul atacului armat", a declarat Banas, adaugand ca victimele si atacatoarea luau masa inainte de atac.

"Avem suspecta, o femeie chineza, dar avem nevoie de translatori pentru a o interoga in legatura cu ceea ce s-a petrecut", a spus el.

Ministerul chinez de Externe si Ambasada Chinei la Manila au refuzat sa comenteze si incercau sa culeaga mai multe detalii despre incident, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.