Raidurile aeriene ruse efectuate in Siria au eliminat sute de teroristi, sustine presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cerand eforturi coordonate ale statelor foste sovietice pentru evitarea tranzitului islamistilor din Afganistan in Siria.

"Armata rusa a inregistrat rezultate impresionante in campania din Siria", a declarat Vladimir Putin in Kazahstan, conform site-ului agentiei AP.

"Zeci de baze de munitie si centre de comanda au fost distruse", a subliniat presedintele Rusiei.

"Sute de teroristi au fost eliminati", sustine liderul de la Kremlin, precizand ca intre 5.000 si 7.000 de militanti islamisti din Rusia si din alte republici foste sovietice s-au alaturat, in Siria, retelei teroriste Stat Islamic. Aviatia militara rusa a lovit peste 380 de pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic de la inceperea operatiunilor in Siria, pe 30 septembrie. "De la inceputul operatiunilor, am efectuat peste 600 de raiduri aeriene, bombardand peste 380 de obiective teroriste", a declarat colonelul Andrei Kartapolov, purtatorul de cuvant al Statului Major al armatei ruse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.