Avioane de vanatoare turce au doborat o aeronava fara pilot in spatiul aerian al Turciei, in apropierea frontierei cu Siria, a anuntat vineri armata turca, intr-un comunicat citat de Hurriyet in editia electronica.
Tinta a fost un avion fara pilot, doborat in spatiul aerian al Turciei, care a cazut pe teritoriul turc, au precizat surse militare, scrie MEDIAFAX.

"Astazi, un vehicul aerian de nationalitate necunoscuta a fost detectat in spatiul nostru aerian, la granita siriana, si cand si-a continuat deplasarea desi a fost avertizat de trei ori, avioanele noastre aflate in misiune de patrulare la frontiera au deschis focul si au doborat vehiculul, conform regulilor de angajament", a informat comunicatul publicat pe site-ul oficial al Statului Major General turc.

"Fortele armate turce isi indeplinesc misiunea cu determinare, conform regulilor de angajament", a insistat armata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.