O explozie a avut loc luni seara in niste depozite, la Tianjin, potrivit agentiei oficiale China Noua, la aproape doua luni de la deflagratiile uriase care au ucis peste 160 de persoane in acest port din estul Chinei, relateaza AFP in pagina electronica.

Explozia a avut loc intr-un depozit de "produse pe baza de alcool", in districtul Beichen, a precizat agentia chineza.

Politia a fost alertata in legatura cu aceasta explozie la ora locala 21.46 (16.46, ora Romaniei), dar pana marti dimineata incendiul a fost stins, fara sa fie raportata vreo victima, scrie MEDIAFAX.

O serie de explozii uriase, care au pornit de la un depozit de produse chimice, au devastat pe 12 august o parte a zonei portuare a orasului si zone rezidentiale adiacente. Bilantul oficial a crescut la 165 de morti.

Amploarea dezastrului a provocat o indignare generala cu privire la incalcarea reglementarilor elementare de securitate, pe fondul unor complicitati intre proprietarii antreprozitului si autoritatile locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.