Barack Obama s-a intalnit in acest weekend cu rapperul Kanye West si i-a oferit muzicianului american cateva sfaturi utile despre politica si alegerile prezidentiale, informeaza variety.com.

Presedintele Barack Obama si rapperul Kanye West s-au intalnit la o actiune de strangere de fonduri organizata la San Francisco, sambata dimineata, iar presedintele american a profitat de acea oportunitate pentru a discuta cu renumitul muzician despre intentia acestuia de a candida la presedintia Statelor Unite. Rapperul Kanye West a facut acel anunt in luna august, la gala MTV Video Music Awards.

"Peste putin timp, veti auzi vorbindu-se despre un barbat care se gandeste sa intre in politica", a declarat presedintele Obama in fata unei sali arhipline, la Warfield Theater din San Francisco.

"Nimic nu ar putea fi mai ciudat decat asta", a continuat liderul american, inainte de a-i oferi rapperului cateva sfaturi.

"Acest lucru e valabil in cazul in care Kanye este cu adevarat serios atunci cand vorbeste despre POTUS (President Of The United States, n.r.) sau, asa cum ii spune Kanye, «peezy»", a declarat Barack Obama.

"Vei avea de-a face cu personaje ciudate, care se comporta ca si cum ar juca intr-un reality-show TV. Sa spui ca ai o frumoasa fantezie intunecata si cauzata de droguri - acesta este un tipar de mesaj bine cunocut, care nu trebuie folosit in politica", a declarat, in gluma, presedintele american, referindu-se atat la sotia rapperului - Kim Kardashian, o cunoscuta vedeta de reality-show -, cat si la titlul celui de-al cincilea album de studio al rapperului Kanye West, "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", aparut in 2010. "Nu poti sa spui asa ceva. Exista multi oameni care si-au pierdut scaunul in Congres pentru faptul ca au spus lucruri precum acesta", a adaugat presedintele Obama.

Insa glumele presedintelui american in exercitiu despre intentia rapperului de a deveni viitorul "POTUS" nu s-au oprit aici. "Chiar crezi ca aceasta tara va alege un barbat de culoare din sudul orasului Chicago, care are si un nume ciudat, in functia de presedinte al Statelor Unite?", a glumit Obama, referindu-se la faptul ca atat el, cat si rapperul sunt persoane de culoare si si-au petrecut copilaria in Chicago.

Citeste si:
Fostul preşedinte american, Barack Obama, a fost depistat pozitiv...
Fostul preşedinte american...

Dupa evenimentul de la San Francisco, Barack Obama a calatorit sambata la Los Angeles, unde a participat in timpul serii la alte trei actiuni de strangere de fonduri. Una dintre acestea a fost organizata in resedinta cineastului J.J. Abrams, regizorul urmatorului film din seria "Razboiul stelelor/ Star Wars", iar o alta a inclus un moment muzical asigurat de actorul si cantaretul Jamie Foxx.

La sfarsitul lunii septembrie, rapperul american Kanye West a precizat intr-un interviu ca a fost cat se poate de serios atunci cand a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din 2020, dar considera ca va trebui sa se "maturizeze considerabil" inainte de a face acest lucru.

Cantaretul, care este casatorit cu starleta TV Kim Kardashian, a spus ca vrea sa candideze pentru Casa Alba in 2020, la finalul unui discurs haotic pe care l-a sustinut la gala MTV Video Music Awards, la Los Angeles, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Declaratia a fost considerata de majoritatea opiniei publice americane drept o gluma, dar, atunci cand a fost intrebat de jurnalistii de la revista Vanity Fair daca vrea cu adevarat sa se lanseze in politica si in cursa prezidentiala, starul american a spus: "Da, cu siguranta!".

In varsta de 38 de ani, Kanye West a spus ca, dupa reactia lor initiala, fanii americani, uluiti la inceput, au adoptat apoi o atitudine pozitiva fata de ideea candidaturii sale, in ciuda faptului ca artistul are reputatia unui barbat temperamental, cu numeroase izbucniri manioase.

Intr-un clasament anual dat publicitatii de revista Forbes, in septembrie, Kanye West a ocupat pozitia a saptea in topul celor mai bogati rapperi din lume, cu o avere estimata la 22 milioane de dolari, ce provine din venituri obtinute din concerte, turnee, colectii vestimentare si reclame pentru diverse produse. Primul loc in acel top a revenit rapperului P. Diddy, cu o avere estimata la 60 milioane de dolari.

Citeste si:
Licitație pentru pantofii de sport ai rapperului Kanye West. Cât...
Licitație pentru pantofii de...

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.