O instanta din Statele Unite a respins, din lipsa de probe, acuzatii privind implicarea Arabiei Saudite in atentatele din 11 septembrie 2001, soldate cu aproape 3.000 de morti, informeaza BBC News online.

Judecatorul George Daniels a argumentat ca avocatii rudelor victimelor atentatelor din 2001 nu au prezentat suficiente probe privind implicarea Arabiei Saudite in complotul terorist.

Rudele victimelor sustin ca un print saudit a contribuit la finantarea atacurilor teroriste comise de 19 islamisti, dintre care 15 erau cetateni sauditi, scrie MEDIAFAX.

In urma cu cateva luni, islamistul Zacarias Moussaoui, detinut in Statele Unite, a afirmat ca un print saudit a contribuit la finantarea complotului terorist din 11 septembrie 2001. Arabia Saudita a respins acuzatiile, calificandu-l pe Moussaoui drept un "criminal deranjat" lipsit de orice credibilitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.