Israelul si Rusia au stabilit un mecanism pentru coordonarea operatiunilor militare pe teritoriul Siriei, pentru a evita incidentele accidentale, anunta un oficial militar israelian citat de ABC News.

Comandanti ai armatei israeliene se vor intalni peste doua saptamani pentru a discuta despre sisteme de coordonare a operatiunilor aeriene, navale si electromagnetice pe teritoriul Siriei, a declarat oficialul militar israelian, sub protectia anonimatului. Mecanismul este rezultatul intalnirii pe care premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a avut-o saptamana trecuta cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Rusia ofera de la inceputul razboiului civil sirian sprijin regimului Bashar al-Assad, scrie MEDAFAX. Potrivit serviciilor secrete israeliene, Iranul a trimis recent sute de militari pentru a ajuta regimul Bashar al-Assad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.