Guvernul ungar plateste publicitate in presa libaneza pentru a-i avertiza pe imigranti sa nu intre in tara ilegal, precizand ca este o infractiune care se pedepseste cu inchisoarea, relateaza Associated Press in pagina electronica.

Intr-o reclama publicata luni pe o pagina intreaga a principalului ziar libanez, An-Nahar, Guvernul ungar afirma ca "se iau cele mai puternice masuri" impotriva persoanelor care incearca sa intre in Ungaria ilegal. Ungaria, care si-a inchis granitele cu Serbia la 15 septembrie, a ridicat un alt gard metalic la punctul de trecere a frontierei cu Croatia de la Beremend, pentru a incerca sa opreasca fluxul de imigranti, insa fara rezultat.

Oamenii care fug din calea violentelor din Orientul Mijlociu, Asia si Africa alearga de la o frontiera europeana la alta, in incercarea disperata de a gasi o cale spre statele mai prospere din nordul Europei. Mii de refugiati continua sa-si riste vietile traversand Marea Mediterana cu ambarcatiuni supraaglomerate, pentru a ajunge in tari care Germania sau Suedia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.