Autoritatile malteze au emis mandate de arestare internationale pe numele a patru romani, suspectati de furt de bijuterii, dupa ce au parasit insula Malta, informeaza Malta Today in pagina electronica.

Incidentul a avut loc luna trecuta pe data de 26 august, intr-un magazin din regiunea Ir-Rabat, din centrul insulei Gozo, aflata in nordul arhipelagului maltez, scrie MEDIAFAX.

Cei patru au fost identificati intr-o inregistrare video provenind de pe camera de supraveghere a magazinului. Dupa ce au solicitat vanzatoarei sa mai le arate cateva bijuterii, hotii au profitat de neatentia acesteia si au fugit cu bijuteriile expuse anterior. Potrivit autoritatilor, cei patru romani sosisera in Gonzo cu o zi inainte de producerea furtului, dupa care au cumparat bilete pentru ziua urmatoare. Doi dintre ei s-ar fi imbarcat spre Turcia, iar ceilalti doi spre Italia.

Daca cei patru vor fi gasiti in baza mandatelor de arestare internationale vor fi adusi inapoi in Malta pentru a infrunta acuzatiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.