Ambasada Romaniei in Ungaria a fost informata, duminica, de Politia din Budapesta, ca trei cetateni romani au fost retinuti in 29 august pentru suspiciunea de trafic de persoane, MAE precizand ca 26 de cetateni romani au fost retinuti in aceasta tara incepand din 26 august.
"Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata astazi, 30 august 2015, de Politia din Budapesta ca trei cetateni romani au fost retinuti pentru suspiciunea de trafic de persoane, la data de 29 august 2015. Cei trei cetateni romani au fost audiati la data de 29 august 2015 si se afla in arestul Politiei Budapesta", se arata intr-un comunicat transmis duminica de Ministerul de Externe.

MAE precizeaza ca, din data de 26 august, in Ungaria au fost retinuti 26 de cetateni romani pentru trafic de persoane. Pana in acest moment, niciunul dintre acestia nu a solicitat asistenta consulara, mentioneaza Ministerul de Externe. "Ambasada Romaniei la Budapesta mentine legatura cu autoritatile ungare in cazurile cetatenilor romani retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.