Hillary Clinton, sotia fostului presedinte american Bill Clinton, si Donald Trump, un magnat din industria imobiliara devenit vedeta TV, potential rivali in cursa prezidentiala, sunt verisori de gradul al 19-lea, informeaza contactmusic.com.

Expertii in genealogie au descoperit ca cei doi politicieni, favoritii Partidului Democrat, respectiv Partidului Republican in cursa pentru obtinerea candidaturii la alegerile prezidentiale de anul viitor, sunt de fapt verisori indepartati. Trump si Clinton, care in trecut au fost prieteni, sunt inruditi cu familia ducelui si ducesei de Lancaster, scrie MEDIAFAX.

Cercetatorii de la site-urile MyHeritage.com si Genie.com au dezvaluit in emisiunea de televiziune "Extra" ca stramosul comun al celor doi politicieni american a fost regele Edward al III-lea.

Romancierul A.J. Jacobs, care a contribuit la aceasta cercetare, a spus: "Exista un precedent in familiile lor in ceea ce priveste conducerea unei tari: acest detaliu se afla in genele lor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.