Un politist francez a fost ranit usor duminica dimineata, in apropierea unei cladiri a Ministerului de Interne din Pantin, in departamentul Seine Saint Denis, de doi barbati care au reusit sa fuga, a anuntat ministerul, citat de AFP in pagina online.

Cu putin inainte de ora 2.00 (3.00, ora Romaniei), in timp ce era in misiune de patrulare, un politist a fost ranit de gloante trase de doi barbati care purtau cagule si care i-au furat arma, a declarat purtatorul de cuvant al ministerului, Pierre-Henry Brandet.

Fortele speciale au fost mobilizate rapid si au verificat locul atacului, un garaj pentru vehiculele Ministerului de Interne din apropiere de Paris, fara a-i gasi pe cei doi atacatori, a adaugat el. "Cei doi indivizi au fugit, primele elemente descoperite de anchetatori indicand ca ar fi fost vorba despre un furt prin efractie", a precizat purtatorul de cuvant.

Fortele speciale Raid au gasit arma furata de la politist, insa cei doi atacatori reusisera sa fuga, scrie MEDIAFAX. Politistul, ranit usor desi purta vesta antiglont, a fost transportat la spital, dar urmeaza sa fie externat in curand, a mai spus purtatorul de cuvant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.