Will Smith pregateste o noua versiune a serialului "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air", care a fost difuzat in anii '90 si l-a consacrat pe acesta in cariera cinematografica.

In prezent in varsta de 46 de ani, Will Smith - care a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul principal in acest serial din anii '90 - se afla in stadii incipiente in privinta dezvoltarii noii versiuni a show-ului, la care lucreaza prin intermediul companiei sale Overbrook Entertainment, conform unor surse citate de site-ul TVLine.

Conform acelorasi surse, noul serial va mentine "spiritul" seriei originale, iar Will Smith va fi producator executiv al proiectului, alaturi de partenerii sai de la Overbrook Entertainment, James Lassiter si Caleeb Pinkett, si de sotia sa, Jada Pinkett-Smith. Nu a fost facut public faptul daca noua productie va fi inspirata direct din povestea serialului "Printul din Bel Air" sau va fi o continuare a show-ului original, ale carui sase sezoane au fost difuzate de televiziunea americana NBC, pana in 1996, potrivit MEDIAFAX.

Pe de alta parte, presedintele NBC Entertainment, Robert Greenblatt, a declarat ca reteaua de televiziune pe care o conduce nu este implicata in noul proiect. Totusi, acesta a adaugat: "Vom fi fericiti sa discutam cu Will despre acest lucru".

Actorul si cantaretul Willard Christopher "Will" Smith, nascut in 1968, a cunoscut succesul in lumea filmului odata cu serialul "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, in "Baieti rai/ Bad Boys I si II" (1995 si 2003), in franciza "Barbati in negru/ Men in Black", in "Ziua independentei/ Independence Day", "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alaturi de fiul sau, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) si "Sapte suflete/ Seven Pounds" (2008). In filmul "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alaturi de fiul sau, Jaden Smith. In acest an, actorul a jucat in pelicula "Focus", alaturi de Margot Robbie.

Citeste si:
Presedintele Erdogan, ofensat, si-a scurtat vizita la funeraliile...
Presedintele Erdogan,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.