Politia din estul Pakistanului a arestat cel putin 12 barbati suspectati ca au abuzat sexual sute de copii si ca le-au santajat familiile, informeaza site-ul Euronews.

Cazul vizeaza o comuna din apropiere de orasul Kansur, unde aproximativ 280 de copii, majoritatea avand varste mai mici de 14 ani, au fost abuzati si filmati, iar inregistrarile video au fost folosite pentru a obtine bani de la parintii lor, scrie MEDIAFAX.

Multe dintre familiile victimelor ii reproseaza politiei ca nu a luat masuri in fata acuzatiilor de abuz sexual. "Politia nu a intocmit un raport despre caz, dar, in schimb, l-a luat in custodie pe fiul meu. Am pledat in fata inspectorului de Politie ca este nevinovat", a spus mama uneia dintre victime, adaugand ca fiul sau a ramas in inchisoare.

O alta victima a descris reporterilor calvarul prin care a trecut: "M-au drogat si m-au abuzat. Au facut o inregistrare video, pe care au folosit-o adesea drept santaj, cerandu-mi bani si bijuterii". Scandalul a provocat indignare in mass-media locala, ziarele pakistaneze atragand atentia asupra unei musamalizari influentate politic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.