Coalitia internationala coordonata de Statele Unite a efectuat 29 de raiduri aeriene, in ultimele 24 de ore, in Irak si Siria, asupra unor pozitii militare ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Comandamentul operational.
In Irak, 21 de raiduri aeriene au vizat pozitii teroriste situate in zonele Mosul, Tal Afar, Ramadi si Al Huwayja. Au fost distruse unitati ale retelei teroriste Stat Islamic. Alte opt raiduri aeriene au avut loc asupra orasului sirian Hasaka.

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic ocupa regiuni din nordul Siriei, din nord-vestul Irakului, din nordul Egiptului si din nordul Libiei, unde a proclamat un "califat islamic". O coalitie internationala coordonata de Statele Unite efectueaza de aproape un an raiduri asupra unor presupuse pozitii teroriste din Irak si Siria. Potrivit unui raport al organizatiei independente Airwars, raidurile coalitiei s-au soldat cu moartea a cel putin 459 de civili, in ultimul an, in Irak si Siria, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.