Sase persoane au fost spitalizate, dupa ce un atocar cu 52 de locuri din Romania, s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey (comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza), relateaza BBC News online.

Potrivit BBC, la bordul autocarului de aflau 48 de persoane. Sase dintre ele au fost ranite usor, iar restul au fost consultate la fata locului de echipaje de pe ambulanta, care le-au lasat sa plece.

Autocarul, care a efectua o cursa de la Londra in Romania, a fost grav avariat. In accident nu au fost implicate si alte vehicule, potrivit BBC. Politistii, care au fost chemati la fata locului catre ora locala 1.30 (3.30, ora Romaniei), au dispus ca alt autocar sa ia pasagerii si sa-i duca la depoul de la Clacket Lane si ca operatorul sa inlocuiasca vehiculul avariat.

Politia a dispus, de asemenea, scoaterea bagajelor pasagerilor din autocarul avariat. Trei benzi au ramas inchise pana dimineata, intre intersectiile 8 si 9, pana la recuperarea vehiculului, scrie MEDIAFAX. Traficul rutier a fost reluat ulterior, dupa curatarea drumului. Highways England a precizat ca autocarul tracta o remorca, iar un purtator de cuvant a anuntat o ancheta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.