Statele Unite sunt dispuse sa aiba o atitudine flexibila in negocierea unui acord nuclear cu regimul din Coreea de Nord, afirma emisarul special american Sydney Seiler, citat de cotidianul The Guardian.

"Acordul nuclear cu Iranul demonstreaza valoarea si posibilitatile pe care le ofera negocierile", a declarat Sydney Seiler, emisarul special american pe tema negocierilor nucleare cu regimul de la Phenian. "Acordul a demonstrat disponibilitatea noastra, cand avem omologi dispusi la negocieri, si demonstreaza flexibilitatea atunci cand Coreea de Nord ia decizia de a alege alt drum", a explicat Seiler.

Intr-un discurs rostit sambata, liderul regimului stalinist de la Phenian, Kim Jong-Un, a facut declaratii impotriva Statelor Unite. "A trecut definitiv vremea in care Statele Unite ne santajau cu arme nucleare. Acum suntem noi o sursa de temeri pentru Statele Unite", a spus Kim Jong-Un, intr-un discurs in fata veteranilor, referindu-se la presupusele capabilitati atomice ale Coreei de Nord. Saptamana trecuta, Coreea de Nord anunta ca nu este interesata de negocieri cu Statele Unite privind programul nuclear, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.