Cinci persoane au fost ucise in India, dupa ce mai multi barbati care purtau uniforme militare au atacat o sectie de politie, relateaza site-ul agentiei de presa germane DPA.

Atentatul a avut loc luni in nordul Indiei, in statul Punjab. Mai multi barbati deghizati in militari au atacat un autobuz, omorand o persoana si ranind mai multi pasageri. Apoi, ei au atacat o masina, impuscandu-l mortal pe sofer.

Atacatorii s-au indreptat apoi catre sediul politiei, unde au deschis focul asupra celor dinauntru, ucigand doi politisti. Ulterior, atacatorii au ramas blocati in sectia de politie care a fost inconjurata de politisti. "Nu ne confruntam cu o luare de ostatici, potrivit informatiilor primite pana in momentul de fata", a declarat Kiren Rijiju, un oficial din cadrul Ministerului indian de Interne.

Cateva bombe au fost gasite de-a lungul cailor ferate din apropierea sectie de politie atacate. Circulatia trenurilor din zona a fost intrerupta.

Ministrul de Interne al Indiei, Rajnath Singh, a anuntat ca masurile de securitate la frontiera cu Pakistan au fost intarite. Statia de politie din Dinanagar din Punjab se afla la granita Indiei cu Pakistan, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.