Un tren de mare viteza la bordul caruia se afla prim-ministrul Poloniei, Ewa Kopacz, a fost blocat timp de aproximativ o ora de furtunile puternice, in sudul tarii, relateaza site-ul postului Radio Polonia.
Premierul Poloniei, Ewa Kopacz, se intorcea la Varsovia dupa o vizita intreprinsa in regiunea Malopolska cu ocazia campaniei desfasurate pentru alegerile parlamentare din 25 octombrie. Trenul Pendolino s-a oprit duminica seara, in jurul orei 21.00 (22.00, ora Romaniei), in apropierea orasului Michów, situat in sudul Poloniei. Initial, autoritatile au anuntat ca intarzierea va dura 10 minute, dar ulterior, la ora 21.30, au precizat ca intarzierea va dura o ora.

Premierul Kopacz s-a aflat in regiunea Malopolska, situata in sud-estul tarii, pe durata weekendului. In cursul zilei de sambata, ea a vizitat fabrica de trenuri Newag din localitatea Nowy Sacz si a participat la un festival gastronomic local, precum si la un meci de baschet intre o echipa antrenata de starul NBA, Marcin Gortat, si cea a membrilor Fortelor Armate poloneze. La sfarsitul saptamanii trecute, mii de clienti au ramas fara electricitate si numeroase case au fost avariate de rafalele puternice de vant, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.