Printesa Charlotte, al doilea copil al printului William al Marii Britanii si al sotiei acestuia, Catherine, ducesa de Cambridge, va fi botezata pe 5 iulie, in biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham.

Spre deosebire de fratele ei mai mare, printul George, printesa Charlotte Elizabeth Diana nu va fi botezata la Londra, ci in apropiere de resedinta din provincie a parintilor sai, Anmer Hall, situata pe proprietatea regala din Sandringham, in Norfolk, estul Marii Britanii.

Biserica se afla chiar in vecinatatea domeniului si numerosi membri ai familiei regale asista de obicei la slujbe in acest lacas de cult.

Slujba religioasa va fi oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Nascuta pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, Charlotte este al doilea copil al printului William si al ducesei Catherine dupa printul George, nascut in iulie 2013. Charlotte ocupa locul al patrulea in ordinea de succesiune la tronul britanic si poarta titlul oficial de printesa de Cambridge, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.