Cel putin 19 pasageri aflati la bordul unui autobuz au fost ucisi cu gloante, vineri seara, in sud-vestul Pakistanului, in urma unui atac comis de barbati inarmati, au anuntat autoritatile locale, relateaza Reuters.
Atacul armat a avut loc in orasul Mastung, la 40 de kilometri sud de Quetta, resedinta provinciei Baluchistan. "Atacatorii au purtat uniforme specifice fortelor de securitate", a spus pentru Reuters ministrul de Interne al provinciei Baluchistan, Sarfaraz Bugti. Cadavrele a 19 persoane au fost identificate pana acum, a precizat el, scrie MEDIAFAX.

Motivele producerii atacului sunt neclare. Autoritatile au inceput o operatiune de identificare si gasire a autorilor producerii atacului. Un atac asemanator a avut loc recent, la 13 mai, cand cel putin 45 de persoane au fost ucise la Karachi, in sudul Pakistanului, dupa ce motociclisti inarmati au atacat un autobuz. Ulterior, atacul a fost revendicat de gruparea Stat Islamic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.