Oficiul postal din Bologna a interceptat joi doua scrisori ce contineau explozibili si care erau adresate unor companii de constructii ce lucreaza pentru Centrul pentru Identificarea si Expulzarea Imigrantilor (CIE), relateaza ANSA, in pagina electronica.

Un site de extrema stanga a publicat miercuri o lista cu companiile care lucreaza cu CIE. "Vom aduce lupta impotriva CIE in afara incintei lor", a precizat acesta. Imigrantii detinuti la CIE au organizat numeroase proteste pentru a denunta conditiile de aici, inclusiv prin greva foamei si coaserea buzelor. Scrisorile au fost gasite in timpul controalelor stricte care se fac zilnic, inclusiv cu sistem de scanare cu raze X, la acest centru postal. Scrisorile contineau doar o pulbere neagra care ar fi putut provoca un incendiu. Acestea nu aveau stampila postala si se crede ca au fost trimise cu mai mult de o zi in urma, potrivit Corriere della Sera. Anchetatorii vor analiza toate pistele, inclusiv implicarea unei grupari anarhiste care a revendicat episoade similare in trecut, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.