Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a primit permisiunea serviciilor de securitate americane pentru a-si redeschide contul pe Twitter, inchis de sase ani, liderul de la Casa Alba transmitand un mesaj pe platforma de microblogging, informeaza USA Today.

"Hello, Twitter! Sunt Barack. Serios! Dupa sase ani, mi-au dat propriul meu cont", a transmis luni presedintele Statelor Unite. In doar cateva minute, contul de Twitter al titularului de la Casa Alba a atras mii de replici.

Presedintia Statelor Unite a confirmat ca este vorba de un mesaj transmis de Barack Obama. "Presedintele Obama tocmai a lansat contul de Twitter @POTUS transmitand un mesaj din Biroul Oval. Este chiar el", a comunicat Casa Alba, scrie MEDIAFAX.

Contul ales de Obama - @POTUS - este o abreviere a denumirii oficiale a functiei "president of the United States" of America. Secret Service ii recomandase lui Barack Obama la inceperea mandatului sa renunte la contul de Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.