Marea Britanie va pune la dispozitie drone militare pentru monitorizarea retelelor implicate in traficul de imigranti pe Marea Mediterana, anunta Guvernul de la Londra.

Drone militare britanice vor participa la misiunea Uniunii Europene pentru contracararea traficului de persoane pe Marea Mediterana.

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, si cel al Apararii, Michael Fallon, vor discuta luni cu omologii europeni despre misiunea europeana pentru combaterea imigratiei, care probabil va incepe in cateva saptamani. Marea Britanie participa deja cu nava militara HMS Bulwark la operatiunile de cautare si de salvare a imigrantilor in Marea Mediterana, scrie MEDIAFAX.

"Are Marea Britanie capacitati militare pentru colectarea de informatii? Absolut, si vom colabora cu altii", a declarat purtatorul de cuvant al premierului David Cameron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.