Fetita ducesei Catherine, care este inca de la nasterea sa cea mai mediatizata printesa din lume, va genera in urmatorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de moda si frumusete din Marea Britanie, potrivit publicatiei britanice The Telegraph.

Inca de la nasterea sa, sambata dimineata, la Londra, fetita ducesei Catherine si a printului William al Marii Britanii a devenit un simbol si s-a bucurat de o larga mediatizare la nivel mondial. Desi nu are nici cea mai mica idee cu privire la ce o asteapta de acum inainte, fetita ducesei de Cambridge va creste si va deveni cea mai cunoscuta printesa din lume, comenteaza The Telegraph.

Fiecare miscare a acestei printese a secolului 21, fiecare rochie purtata de ea si fiecare pieptanatura a sa vor fi analizate si reproduse in toata lumea. Potrivit unui expert in retail citat de The Telegraph, fetita ducesei de Cambridge va aduce venituri anuale economiei din Marea Britanie estimate la 150 de milioane de lire sterline, rezultate in principal din industria de moda si frumusete care va exploata imaginii printesei. Acest fapt face ca inainte de a implini 10 ani, fetita ducesei Catherine sa devina o printesa cu "o valoare" de peste un miliard de lire sterline pentru aceasta industrie, mai spune The Telegraph.

Ducesa de Cambridge a nascut o fetita, sambata, la ora locala 08.34 (10:34, ora Romaniei), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC. Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, a nascut in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, pe 22 iulie 2013, scrie MEDIAFAX.

Printul William, sotul ducesei Catherine, a fost prezent la nasterea celui de-al doilea copil al sau, al carui nume nu a fost facut inca public.
Membrii familiei regale britanice, in frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informati imediat privind nasterea bebelusului. In onoarea stranepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sambata, in timpul angajamentelor sale publice, o tinuta de culoare roz.

Citeste si:
Ce venituri cresc în 2024: pensii, salarii profesori, primari și...
Ce venituri cresc în 2024:...

Ducesa Catherine si mica printesa au parasit maternitatea sambata seara, in aceeasi zi in care s-a nascut fetita, intrucat familia regala britanica doreste sa se intoarca rapid la viata cotidiana. ,Bebelusul este al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George.

In varsta de 32 de ani, printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles. Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.