Un avion la bordul caruia se afla fostul presedinte american Bill Clinton a efectuat, miercuri, o aterizare de urgenta la Dodoma, in Tanzania, a anuntat postul de televiziune CBS.
Avionul a efectuat aterizarea de urgenta dupa ce unul dintre motoare s-a oprit din functiune. Potrivit CBS, toti pasagerii aflati la bord sunt in siguranta. Bill Clinton se afla in Tanzania pentru a vizita proiecte finantate prin intermediul fundatiei sale, relateaza MEDIAFAX.

Avionul, un turbopropulsor canadian de tip Dash 7, asigura legatura intre Iringa, un oras din centrul Tanzaniei, si Lacul Manyara (nord). Proiectele dezvoltate de fundatia lui Clinton in Africa vizeaza ameliorarea agriculturii, sanatatii, educatiei si conservarea faunei salbatice. Fostul presedinte american si fiica sa Chelsea urmeaza sa viziteze Kenya, Liberia si Maroc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.