Cel putin 12 persoane au fost ranite joi dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un liceu din Westfield, in statul Indiana, au anuntat autoritatile, relateaza AP in pagina electronica.

Nicio victima nu a fost raportata, potrivit lui Matt Layton de la dispeceratul de urgenta din tinutul Hamilton. Insa cel putin 12 persoane au fost ranite, dintre care cel putin una grav, a declarat o purtatoare de cuvant de a Departamentul de Politie din Westfield, un oras situat la aproximativ 30 de kilometri de Indianapolis, pentru postul local WTHR. Ea nu a fost in masura sa ofere detalii suplimentare, scrie MEDIAFAX.

Scena s-a prabusit la finalul interpretarii piesei "American Pie", a precizat Sara Camden. O inregistrare video care pare ca a surprins incidentul a fost postata pe Twitter joi noaptea, potrivit Reuters. In imagini apar numerosi tineri artisti care canta, dupa care li se alatura pe scena numerosi altii, care aplauda si danseaza, iar apoi scena se prabuseste. Potrivit site-ului Westfield High School, evenimentul era planificat joi seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.