O femeie de afaceri care a declarat pe Facebook la inceputul saptamanii ca femeile nu sunt potrivite pentru presedintia Statelor Unite si-a mentinut parerea sambata, citand "hormonii" si "traditia biblica", relateaza CNN.
"Asa ne-a facut Dumnezeu, si, din nou, este ceea ce cred eu", a declarat Cheryl Rios, director executiv la Go Ape Marketing in Dallas. "Asa cum cred ca femeia trebuie sa ii pregateasca mancarea barbatului, asa cum cred in statul acasa atunci cand ai copii", a adaugat ea. Rios a explicat o postare pe contul ei personal de Facebook in care a afirmat ca Hillary Clinton nu ar trebui aleasa presedinte pentru ca este femeie. "In niciun caz nu spun ca orice femeie care nu face ce fac eu este o femeie rea, sau ca fiica ta nu ar trebui sa aspire la presedintie", a declarat Rios. "Daca asta vrea, este extraordinar, sa mearga inainte. Ce vreau sa spun este ca eu nu sustin acest lucru, este opinia mea personala", a afirmat ea.

In postarea ei de pe Facebook, Rios a scris ca, daca Hillary Clinton va fi aleasa presedinte, se va "muta in Canada". "Nu este necesar pentru ea deoarece nu este persoana potrivita care sa conduca tara noastra - dar mai important, o femeie nu trebuie sa fie presedinte", a adaugat ea. "Cu hormonii pe care ii avem este imposibil sa putem incepe un razboi. Da, imi conduc propria afacere si imi place si ma pricep dar nu este acelasi lucru cu a fi presedinte, (presedintia) ar trebui lasata pe seama unui barbat, a unui barbat bun, puternic, onorabil", a continuat ea, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.