Mormantul lui Hugh Rodham, tatal lui Hillary Clinton, a fost vandalizat, miercuri, in statul Pennsylvania, la cateva zile dupa ce fostul secretar de Stat a anuntat inscrierea in cursa pentru desemnarea candidatului democrat la presedintia Statelor Unite, informeaza site-ul Politico.com.

Piatra mormantului lui Hugh Rodham a fost daramata, in Cimitirul Washburn din statul Pennsylvania, a declarat seful politiei locale, Carl Graziano. "Nu stim cum a fost daramata piatra funerara", a precizat Carl Graziano, explicand, potrivit ziarului Scranton Times-Tribune, ca a fost declansata o ancheta pentru acte de profanare.

Administratorul cimitirului, Paul McGloin, a declarat ca mormantul a fost reparat. "Sper ca acest incident nu are nicio legatura cu politica, ar fi gresit", a spus McGloin. Hugh Rodham, tatal lui Hillary Clinton, a murit in anul 1993, in orasul Little Rock (statul Arkansas), la cateva luni dupa inceperea mandatului de presedinte al lui Bill Clinton, scrie MEDIAFAX.

Hillary Clinton, fost secretar de Stat american, a anuntat duminica inscrierea in cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la presedintia Statelor Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.