Un barbat din Statele Unite a fost salvat dupa ce a plutit in deriva 66 de zile, intr-o barca de pescuit, in nordul Oceanului Atlantic, informeaza CNN.

Louis Jordan, in varsta de 37 de ani, a plecat la pescuit in ianuarie, cu o barca de sapte metri, in largul statului american Carolina de Nord. De atunci, timp de 66 de zile, nimeni nu a mai avut nicio veste de la el si se credea ca murise. Insa, joi dupa-amiaza, marinari ai navei germane Houston Express au observat barca de pescuit la aproximativ 400 de kilometri in largul Statelor Unite, in Oceanul Atlantic, scrie MEDIAFAX.

Louis Jordan a fost gasit in viata in barca de pescuit care plutise peste doua luni in deriva din cauza unei defectiuni la motor. "Ma simt bine acum", a declarat Louis Jordan de la bordul navei-cargo care l-a salvat. Pescarul a explicat ca a consumat peste crud si a baut apa de ploaie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.