Doua persoane au deschis focul spre sediul central al Politiei din Istanbul, miercuri seara, unul dintre agresori impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul ziarului Hurriyet.

Incidentul armat a avut loc la sediul central al Politiei din Istanbul, in cartierul Fatih al metropolei. O femeie care avea asupra ei un dispozitiv exploziv a fost impuscata mortal de politie, potrivit primarului orasului, Vasif Sahin.
Celalalt agresor, un barbat, a fost retinut, scrie MEDIAFAX.

O serie de incidente de securitate au avut loc in Turcia in ultimele 24 de ore. Marti, trei membri ai miscarii marxiste Frontul Revolutionar al Eliberarii Poporului (DHKP-C) au ucis un procuror intr-o instanta din Istanbul inainte de a fi impuscati mortal de fortele speciale. Miercuri dimineata, un barbat inarmat a fost retinut dupa ce a patruns in sediul din Istanbul al Partidului pentru Dreptate si Dezvoltare (AKP, aflat la guvernare). In acest context, presedintele turc Recep Tayyip Erdoğan si-a scurtat vizita in Romania, un dineu programat la Palatul Cotroceni fiind anulat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.