O grupare de hackeri afiliata retelei teroriste Stat Islamic a publicat o lista cu presupusele adrese a 100 de militari americani, indemnand militantii islamisti sa ii decapiteze, informeaza publicatia The Blaze, citata de Washington Times.
"Divizia de hackeri" a grupului Stat Islamic sustine ca a obtinut adresele celor 100 de militari americani intrand in baza de date a armatei americane. Documentul publicat online contine numele, fotografiile si adresele a 100 de militari americani. "Am decis sa publicam adresele pentru ca fratii nostri care locuiesc in Statele Unite sa se ocupe de voi", a avertizat gruparea terorista. "Omorati-i pe teritoriile lor, decapitati-i in propriile case, injunghiati-i pe strazile pe care se cred in siguranta", adauga organizatia terorista, scrie MEDIAFAX.

Departamentul american al Apararii a comunicat ca este la curent cu amenintarile si ca ancheteaza cazul, refuzand sa confirme autenticitatea datelor. Nu este prima data cand hackerii organizatiei Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria) reusesc sa acceseze date din servere militare americane. In ianuarie, grupul "califatul cibernetic" a accesat conturile de Twitter si Youtube ale Comandamentului Central american (CENTCOM).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.