Un film biografic dedicat cancelarului german Angela Merkel va fi lansat in cinematografele europene in anul 2017.

Considerata una dintre cele mai influente femei din lume, Angela Merkel a ramas intotdeauna foarte discreta in ceea ce priveste viata ei privata. In ciuda acestui aspect, povestea vietii sale va fi dezvaluita publicului larg prin intermediul unui film biografic ce va fi lansat pe marile ecrane in anul 2017.

"Atunci cand este evocat numele actualului cancelar german, oamenii isi imagineaza cu greu altceva decat mana ei de fier si politica ei europeana", afirma jurnalistii de la gala.fr. Intr-adevar, Angela Merkel a fost intotdeauna evaziva in privinta vietii sale private si s-a aratat putin vorbareata atunci cand interviurile deveneau mai personale. Totusi, se pare ca ea a decis sa se dezvaluie ceva mai mult publicului larg. Dupa lansarea mai multor biografii despre viata ei, Angela Merkel a pozat in luna martie pe coperta revistei Vanity Fair, care a dorit sa afle mai multe lucruri despre viata privata a acestei femei germane extrem de influente.

Publicul larg va putea sa afle mai multe despre acest subiect in viitorul apropiat. Compania de productie AVE Gesellschaft für Fernsehproduktion mbH a anuntat ca pregateste un film biografic dedicat actualului cancelar al Germaniei. Distributia acestui proiect cinematografic nu a fost deocamdata dezvaluita, scrie MEDIAFAX.

Angela Merkel are o poveste de viata care merita sa devina cunoscuta. Nascuta la Hamburg in anul 1954, si-a petrecut copilaria in fosta Republica Democrata Germana. Dupa bacalaureat, tanara Angela nu s-a pregatit pentru a intra in politica. In schimb, a ales sa studieze fizica si a obtinut un doctorat in acest domeniu. Dar, foarte repede, interesul pentru politica incepe sa se manifeste, iar ascensiunea ei a fost una fulgeratoare. In decembrie 2014, Angela Merkel a fost aleasa pentru un al optulea mandat in fruntea partidului ei, CDU. In curand se vor implini zece ani si de cand se afla la conducerea Germaniei. In ceea ce priveste viata privata, dupa o prima casatorie in 1977, Angela Merkel a ales sa divorteze si, apoi, s-a recasatorit, in 1998, cu profesorul de chimie Joachim Sauer, care i-a ramas alaturi pana in prezent.

In 2013, atunci cand alegerile legislative se apropiau in Germania, Angela Merkel a dezvaluit in sfarsit cateva detalii despre viata ei personala, declarand ca "ochii frumosi" reprezinta detaliul care ii face pe barbati, dupa parerea ei, sa fie atragatori. Filmul despre viata si cariera ei politica va fi lansat in 2017, anul viitoarelor alegeri legislative din Germania.

Citeste si:
Angela Merkel, prima reacție despre invazia Rusiei în Ucraina
Angela Merkel, prima reacție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.