Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat duminica guverne straine ca incearca sa-l inlature de la putere, cu doua zile inaintea unor alegeri legislative in care, potrivit ultimelor sondaje, se afla pe locul secund in intentiile de vot, relateaza AP.

Netanyahu a declarat pentru postul militar de radio ca puteri straine au cheltuit milioane de dolari in cadrul unei campanii impotriva sa. El nu a spus la care guverne se refera, dar a subliniat ca acestea comploteaza impreuna cu presa si grupari de stanga intr-o campanie a carei idee este "doar sa nu fie Bibi", referindu-se la numele scurt sub care este cunoscut. El a apreciat ca aceste puteri straine nu se gandesc la interesele Israelului si ca singurul lor obiectiv este ca el sa capituleze in fata solicitarilor lor, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit ultimelor sondaje, Netanyahu este devansat in intentiile de vot de catre Uniunea Sionista, de opozitie, inaintea scrutinului de marti.

Dupa ce a evitat presa in cea mai mare parte a mandatului sau, Netanyahu s-a aflat in prim-plan, in ultima perioada, intr-o incercare de a castiga terenul pierdut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.