Vladimir Putin ar fi tatal unei fetite nascute de catre Alina Kabaeva intr-o clinica din cantonul elvetian Ticino, scrie presa elvetiana, relateaza cotidianul regional Tribune de la Genève in pagina electronica.

Zvonurile cu privire la faptul ca presedintele rus a devenit tata par sa se confirme tot mai mult, scrie ziarul, care citeaza publicatia locala Corriere del Ticino, potrivit careia partenera liderului rus Alina Kabaeva ar fi nascut o fetita la clinica Sant'Anna, in cantonul Ticino, potrivit tabloidului Blick, care a lansat informatia vineri.

Potrivit postului de televiziune RSI din Ticino, cuplul ar fi rezervat doua camere la spital. Una pentru Alina, cealalta pentru garzile de corp, transmite MEDIAFAX.

Micuta ar fi fost nascuta saptamana trecuta, imediat dupa sosirea cuplului, scrie Ticinonews, care adauga ca Putin ar fi prieten cu un medic ginecolog de la clinica. Inclusiv foarte serioasa publicatie Neue Zürcher Zeitung scrie despre eveniment, precizand ca personalul medical a fost suplimentat cu aceasta ocazie, noteaza TDG.

Presa rusa se intreba unde se afla Putin, care a aparut ultima data in public pe 5 martie, cand l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi, venit sa obtina ajutorul Moscovei in dosarul libian.

Clinica Sant'Anna, care face parte din Genolier Swiss Medical Network, nu ar fi la primul oaspete de marca. In 2009, ea a gazduit-o pe fiica fostului premier italian Silvio Berlusconi, Barbara, care l-a nascut pe micutul Edoardo. De altfel, institutia s-a specializat intr-o clientela rusa, noteaza TDG.
- Kremlinul dezminte

Kremlinul a dezmintit categoric, vineri, zvonurile preluate de presa europeana despre nasterea unui copi al presedintelui rus. "Informatiile despre nasterea unui bebelus al carui tata este Vladimir Putin sunt false", a declarat Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului, citat de agentia RIA Novosti.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

"Am de gand sa ma adresez persoanelor cu bani sa organizeze un concurs pentru cea mai buna farsa jurnalistica", a declarat Peskov ironic pentru versiunea rusa a revistei Forbes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.