Arabii israelieni care nu sunt loiali statului evreu ar trebui decapitati, a declarat ministrul israelian de Externe, Avigdor Lieberman, in cadrul unei conferinte electorale.
"Cine este cu noi ar trebui sa primeasca totul - pana la jumatate de regat", a declarat Lieberman. Dar arabii israelieni care nu sunt loiali statului merita o alta soarta, a precizat presedintele partidului Yisrael Beiteinu, la conferinta "Vot pentru democratie - alegeri 2015", desfasurata duminica, potrivit postului Channel 2.

"Cei care sunt impotriva noastra - nu mai e nimic de facut, trebuie sa ridicam un topor si sa le taiem capul (...). Altfel nu vom supravietui aici"
, a afirmat Lieberman, potrivit MEDIAFAX.

Parlamentarul arab israelian Ahmad Tibi, care candideaza la alegerile legislative din 17 martie pentru un nou mandat in Knesset, a sugerat ca situatia descrisa de ministrul de Externe ar conduce la o versiune israeliana a gruparii teroriste Stat Islamic. Formatiunile arabe "vor decapita rasistii si fascistii numai prin mijloace democratice", a declarat Tibi luni, citat de Jerusalem Post. "Cu cat suntem mai puternici, cu atat va fi mai slab Statul Islamic Evreu", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.