Trupul neinsufletit al unui cetatean britanic care a murit in urma prabusirii unui avion AirAsia la 28 decembrie in Marea Java a fost gasit in cursul operatiunilor de cautare, a anuntat sambata Foreign Office, relateaza BBC News.

"Putem confirma identitatea unei victime a zborului QZ8501 al AirAsia, Choi Chi-Man", a anuntat Ministerul britanic de Externe intr-un comunicat. Choi Chi-Man, in varsta de 48 de ani, calatorea impreuna cu fiica sa Zoe, in varsta de doi ani, din Surabaya, Indonezia, spre Singapore atunci cand un avion al companiei AirAsia, care asigura zborul QZ8501, s-a prabusit in Marea Java cu 162 de persoane la bord. Choi, a carui familie locuieste in orasul Hull, in nord-estul Angliei, a fost director general al unei companii ce activeaza in domeniul energetic, scrie MEDIAFAX.

O ancheta privind cauzele producerii accidentului este in curs. "Gandurile noastre sunt alaturi de familia sa si vom continua sa-i oferim sprijin in acest moment dificil", se mai arata in comunicat. Doar 73 de cadavre au fost recuperate pana in prezent. Cautari limitate continua, in incercarea de a gasi alte cadavre. In afara de britanic, printre cele 162 de persoane de la bordul avionului se aflau 155 de indonezieni, copilotul francez, trei sud-coreeni si cate un cetatean din Singapore si Malaysia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.