O tanara de 28 de ani din Franta, pasionata de fotografie, care a pornit in 2010 intr-o calatorie prin Europa, alaturi de un magar si un catar, a ajuns in drumul de intoarcere spre casa, la Sannicolau Mare, in judetul Timis.

Tanara frantuzoaica Morgan Lefevre, in varsta de 28 de ani, a pornit in anul 2010 intr-o calatorie prin Europa, pasionata fiind de oameni, de locuri si de fotografie. Ea a plecat din Franta insotita de prietenul sau, avand un magar si un catar care sa ii ajute la bagaje, dar si la transport. In urma cu doua luni, prietenul tinerei a fost nevoit sa se intoarca in tara natala, dar ea si-a continuat calatoria, desi recunoaste ca, initial, i-a fost greu fara el, insa in cele din urma s-a obisnuit.

Morgan a vizitat tari precum Italia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Grecia si Bulgaria, de unde a ajuns in Romania, pe drumul de intoarcere spre casa. Marti, ea a ajuns in cel mai vestic oras al tarii, in Sannicolau Mare, judetul Timis, unde a fost primita cum se cuvine de catre localnici, acestia oferindu i mancare si un loc unde sa se adaposteasca pe timpul noptii.

"Am decis sa vin in Romania pentru ca nu am mai fost pana acum, este o destinatie superba de calatorie. Din pacate, am ajuns aici iarna, dar ceea ce am vazut pana acum a fost ca oamenii sunt foarte deschisi, foarte draguti, foarte saritori, tara voastra este romantica si chiar poetica, natura este impresionanta. Am facut o sumedenie de fotografii, am decis sa calatoresc asa pentru ca pot admira totul, merg incet, nu ma grabesc. Inainte sa decid sa plec in aceasta calatorie alergam in fiecare zi, ca toata lumea, dar m-am saturat de agitatia aceea. Acum merg pe jos, calare, simt lucruri, trec prin locuri pe care oamenii nu le vad, pentru ca sunt prea grabiti", a declarat corespondentului MEDIAFAX Morgan Lefevre.

Tanara, care este pasionata si de fotografie, scrie, din cand in cand, articole de drumetie pentru o publicatie din Franta, iar pentru aceasta este remunerata. Cu putinii bani astfel obtinuti, ea a reusit, pana acum, sa isi continue calatoria prin Europa, dar a spus ca a gasit ospitalitate prin toate locurile pe unde a umblat.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Reprezentantii Primariei din Sannicolau Mare au postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii cu tanara frantuzoaica, dar si cu animalele ce o insotesc in calatorie.

"Nu va uitati visele si sa nu lasati niciodata pe nimeni sa va opreasca din drumul vostru spunandu-va ca sunteti prea tineri sau prea batrani, cu copii sau cu alte obligatii. Nu cautati scuze pentru a va indeparta de visele voastre si amintiti-va ca riscul nu inseamna intotdeauna pericol", este mesajul transmis de tanara, potrivit mesajului postat de reprezentantii Primariei.

Miercuri, Morgan Lefevre isi va continua calatoria spre Franta, prin Ungaria, apoi prin Slovenia si Italia. Ea a estimat ca va ajunge acasa in vara, prin luna iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.